UPDATE: Peste 15 hectare de pădure au luat foc în judeţul Ilfov

Peste 15 hectare de pădure au luat foc, vineri, între localităţile Creţeşti şi Vidra, din judeţul Ilfov, pompierii reuşind să stingă focul, informează surse din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

3 afișări
Imaginea articolului UPDATE: Peste 15 hectare de pădure au luat foc în judeţul Ilfov

UPDATE: Peste 15 hectare de pădure au luat foc în judeţul Ilfov

Potrivit surselor citate, focul puternic nu a putut fi stins de pompierii ilfoveni, motiv pentru care în ajutorul lor au fost trimişi 35 de lucrători ISU Bucureşti şi patru autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea incendiilor.

În replică, Claudiu Zamfir, purtătorul de cuvânt al ISU Ilfov, susţine că în incendiul, înregistrat în jurul orei 15.00, la pădurea Creţeşti, aparţinând localităţii Vidra, au ars doar cinci hectare de litieră de pădure şi că a fost stins după trei ore de luptă cu flăcările.

El a precizat că pompierii ilfoveni nu au intervenit, fiind acţiunea exclusivă a colegilor de la Bucureşti.

La stingerea focului au fost folosite patru autospeciale şi aproximativ 40 de cadre, a mai spus Zamfir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici