UPDATE Poliţistul din Caracal, găsit împuşcat în apartamentul său, în comă profundă. Ipoteza este tentativă de sinucidere

Un poliţist în vârstă de 31 de ani a fost găsit, duminică după-amiaza, împuşcat în apartamentul din Caracal în care locuia. Potrivit IPJ Olt, acesta s-a împuşcat cu arma din dotare.

23358 afișări
Imaginea articolului UPDATE Poliţistul din Caracal, găsit împuşcat în apartamentul său, în comă profundă. Ipoteza este tentativă de sinucidere

Poliţist mort din Caracal. Agentul de 31 de ani, găsit împuşcat în apartamentul său.

UPDATE 21.23 Poliţistul de 31 de ani care s-a împuşcat duminică după-amiaza cu arma din dotare în cap într-un apartament din Caracal este în comă profundă şi a fost internat în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Potrivit medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, starea bărbatul de 31 de ani este extrem de gravă.

„Este în comă profundă, intubat şi ventilat mecanic, stabil hemodinamic. A primit îngrijiri la UPU, a fost investigat, i s-a făcut un computer tomograf cranian şi i s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio-cerebral acut sever. Are două plăgi la nivelul capului, una de intrare şi una de ieşire”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Aceasta a precizat că pacientul a fost internat în secţia de Terapie Intensivă pentru Neurochirurgie.

Poliţistul de 31 de ani s-a împuşcat în cap duminică după-amiază într-un apartament din Caracal. Potrivit poliţiştilor, acesta lucra doar de o lună la IPJ Olt.

Cercetările în acest caz continuă sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, poliţistul s-a împuşcat cu armamentul din dotare. Acestuia i s-au aplicat manevre de resuscitare la faţa locului, fiind transportat la spital.

„Incidentul s-a produs în apartamentul său şi poliţistul nu era în timpul serviciului”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

UPDATE IPJ Olt precizează că în cazul poliţistului care s-a împuşcat duminică după-amiază cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecatoria Caracal.

Reprezentanţii IPJ Olt precizează că în cazul poliţistului care s-a împuşcat duminică după-amiază cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecatoria Caracal. Iniţial, aceştia anunţaseră că ancheta va fi coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici