UPDATE / Selly a rămas fără permis de conducere. Influencerul şi-a luat viteză prea mare pe A1: am învăţat ceva

Andrei Şelaru, alias Selly, cunoscut vlogger şi antreprenor, a călcat prea tare pedala de acceleraţie şi a rămas fără permisul de conducere.

4644 afișări
Imaginea articolului UPDATE / Selly a rămas fără permis de conducere. Influencerul şi-a luat viteză prea mare pe A1: am învăţat ceva

Bolidul lui Selly FOTO: Instagram

UPDATE. Selly confirmă, printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare, că a rămas fără permis, informaţie publicată în exclusivitate de Mediafax.

Surse din Poliţie informează că Selly ar fi fost prins conducând cu peste 200 Km/h, cu mult peste viteza legală pe tronsonul respectiv.

Este motivul pentru care vedetei din mediul online i-a fost reţinut documentul care îi dă dreptul să stea la volan.

La finalul anului trecut, Selly anunţa că şi-a cumpărat „maşina visurilor” sale: un Porsche 911 Turbo S .

Până să fie lăsat pieton, tânărul vlogger, în vârstă de 23 de ani, conducea tocmai acest bolid, evaluat la suma de 240.000 de euro.

Selly a fost desemnat cel mai cunoscut influencer din România.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici