Video UPDATE: Tăriceanu şi Orban au verificat noaptea, neanunţat, cum lucrează firma Lena la DN 1 (VIDEO)

Premierul Călin Popescu Tăriceanu şi ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, au inspectat, în noaptea de marţi spre miercuri, neanunţat, şantierul de reabilitare a Drumului Naţional 1, la ieşirea din Bucureşti, unde lucrează firma portugheză Lena.

2 afișări

Premierul a sosit la şantier direct de la concertul trupei Rolling Stones pentru a verifica dacă muncitorii lucrează noaptea, după ce în anumite ore ale zilei sunt scutiţi de activitate din cauza caniculei.

El a găsit câţiva muncitori cărora le-a cerut să urgenteze lucrările (foto arhivă).

Premierul s-a declarat în continuare nemuţumit de ritmul în care este derulat proiectul, arătând că este necesar ca lucrările să fie accelerate.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu şi ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, au mai inspectat, în luna mai, şantierul de reabilitare a Drumului Naţional 1, la ieşirea din Bucureşti, derulate de firma portugheză Lena, după ce în prealabil au avut o discuţie, la Guvern, cu reprezentanţii firmei privind stadiul proiectului.

Şeful Guvernului a cerut atunci reducerea termenelor de finalizare a proiectului de reabilitare a Drumului Naţional 1, la ieşirea din Bucureşti, explicând că traficul de pe acest sector de drum este intens, iar lucrările îngreunează circulaţia autovehiculelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici