UPDATE Traficul pe DN 6, în Mehedinţi, unde cinci persoane au fost rănite în urma unui accident, a fost reluat

Cinci persoane au fost rănite grav într-un accident petrecut duminică în judeţul Mehedinţi, pe DN6 (E70), la ieşirea din municipiul Drobeta-Turnu Severin, circulaţia fiind oprită pe ambele sensuri de mers, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1694 afișări
Imaginea articolului UPDATE Traficul pe DN 6, în Mehedinţi, unde cinci persoane au fost rănite în urma unui accident, a fost reluat

UPDATE 13:00 Traficul rutier pe DN6 (E70), la ieşirea din municipiul Drobeta-Turnu Severin, a fost reluat, după ce fusese oprit pe ambele sensuri de mers din cauza unui accident în care cinci persoane au fost rănite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră pe DN6 (E70) s-a reluat în condiţii normale.

Traficul fusese întrerupt pe ambele sensuri la ieşirea din municipiul Drobeta-Turnu Severin către Orşova, din cauza unei coliziuni frontale dintre două autoturisme.

Accidentul s-a soldat cu cinci persoane rănite, respectiv trei bărbaţi şi două femei.


Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră pe DN6 (E70) este întreruptă pe ambele sensuri la ieşirea din municipiul Drobeta-Turnu Severin către Orşova, din cauza unei coliziuni frontale dintre două autoturisme.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Mehedinţi au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că accidentul s-a soldat cu cinci victime, respectiv trei bărbaţi şi două femei.

Dintre acestea, două persoane au fost încarcerate, dar serviciile de intervenţie le-au extras fără probleme.

Toate victimele sunt conştiente.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici