Video Urechelniţe şi şoareci, în saloane la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud: "Uite ce avem în spital. El este doar unul din cei 5 prinşi" - GALERIE FOTO, VIDEO

Urechelniţe şi şoareci au fost filmaţi în saloanele Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud, existenţa rozătoarelor fiind confirmată de directorul instituţiei, care a spus că spitalul este amplasat lângă un parc mare, iar şoarecii pot intra din cauza uşilor lăsate deschise.

885 afișări

Vezi mai jos GALERIA FOTO

Un tânăr a postat pe o reţea de socializare o filmare în care a surprins un şoarece în salonul său, iar apoi a postat imagini cu o urechelniţă care se plimba pe un pat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Uite ce avem în spital. El este doar unul din cei 5 prinşi", scrie tânărul în postarea în care a filmat un şoarece, iar postarea în care apare o urechelniţă a intitulat-o: "Trezirea de dimineaţă la spital".

Pe de altă parte, marţi dimineaţă, tânărul scrie: "În această dimineaţă, la vederea materialului cu şoarecele, administraţia spitalului încearcă încă de la primele ore să muşamalizeze cazul, împrăştiind otravă de şoareci în saloane", ilustrându-şi postarea cu o fotografie.

Directorul Spitalului, Vasile Vultur, a confirmat, pentru corespondentul MEDIAFAX, existenţa şoarecilor şi a declarat că instituţia se află într-o zonă în care trăiesc rozătoare.

”Spitalul nostru este amplasat într-un cadru natural foarte mare, cu parc imens şi toamna se mai întâmplă să intre câte un şoricel în incintă şi bolnavul probabil că l-a surprins unde nu trebuie. Noi avem din punctul acesta de vedere un plan de dezinsecţie pe care-l respectăm. Sunt capcane, tot ce trebuie. Avem materiale, tot ce este necesar pentru operaţiunile acestea. Spitalul e prevăzut cu terase ca bolnavii să poată ieşi pentru o gură de aer”, a spus Vasile Vultur.

Acest a adăugat că balcoanele au deschidere către un parc.

”Balcoanele sunt expuse către sud, către parc, fiind seceta aceasta mare, rozătoarele se trag către culcuş. Probabil au rămas uşi deschise pe la intrări în spital. E o clădire din 1924 care nu a fost renovată de foarte mult timp. Acum suntem într-un proces de renovare”, a adăugat Vasile Vultur.

aaaaaaaaaaaaaa

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici