Urmărire cu focuri de armă la Constanţa: un adolescent, prins la volan

Poliţiştii constănţeni au tras mai multe focuri de armă în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru a opri un tânăr de 17 ani care luase maşina părinţilor prietenei sale şi o conducea în municipiul Constanţa. În timpul urmăririi, maşina condusă de adolescent a lovit un alt autoturism.

1123 afișări
Imaginea articolului Urmărire cu focuri de armă la Constanţa: un adolescent, prins la volan

Urmărire cu focuri de armă la Constanţa: un adolescent, prins la volan

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au prins un tânăr, în vârstă de 17 de ani, din Constanţa, care a condus un autoturism în municipiul Constanţa fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Băiatul nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor rutieri, astfel încât a fost umărit în trafic pe o distanţă de aproximativ 5 kilometri. Pentru prinderea tânărului, poliţiştii au folosit armamentul din dotare, trăgând patru focuri de armă, unul în plan vertical, alte trei fiind trase în direcţia anvelopelor autoturismului.

În urma acestora, nicio persoană nu a fost rănită şi nu s-au înregistrat pagube materiale.

Pe timpul urmăririi, autoturismul în cauză a acroşat lateral o maşină oprită.

În cauză, a fost întocmit dosar penal.

Surse aproapiate anchetei au declarat că tânărul de 17 ani se afla la volanul maşinii părinţilor prietenei sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici