Urmărire cu focuri de armă pe DN 1: Poliţiştii au încercat să prindă un bărbat dat în urmărire generală

Poliţiştii prahoveni au tras mai multe focuri de armă, miercuri seară, pe drumul naţional 1, în încercarea de a prinde un bărbat dat în urmărire generală, care are de executat trei pedepse privative de libertate.

1025 afișări
Imaginea articolului Urmărire cu focuri de armă pe DN 1: Poliţiştii au încercat să prindă un bărbat dat în urmărire generală

Prahova: Focuri de armă pe DN 1, pentru prinderea unui bărbat dat în urmărire pentru trei pedepse

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Daniel Radu, poliţiştii aveau informaţii potrivit cărora, marţi seară, bărbatul se îndrepta cu un autoturism dinspre Bucureşti spre Ploieşti, astfel că au organizat un filtru pe drumul naţional.

În momentul în care a văzut maşina Poliţiei, suspectul a virat brusc şi a fugit. În încercarea de a-l opri, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, însă bărbatul nu a fost prins.

Echipaje ale Poliţiei au organizat mai multe filtre pe drumul naţional 1, în dreptul localităţii prahovene Potigrafu şi pe drumul naţional 1 A, însă până la ora transmiterii acestei ştiuri bărbatul nu a fost identificat.

Conform reprezentantului Poliţiei Prahova, pe numele bărbatuluiu dat în urmărire generală au fost emise trei mandate de executare, unul de doi ani de închisoare, unul de trei ani şi unul de opt ani de detenţie, pentru furt, înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale.

Bărbatul este din municipiul Câmpina şi are 42 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici