Urmărire în trafic a unui tânăr care a condus drogat şi fără permis

  • Un tânăr a fost reţinut după ce s-a urcat la volan drogat şi având permisul reţinut.
  • A depăşit viteza legală şi nici nu a oprit la semnalele poliţiştilor rutieri.
111 afișări
Imaginea articolului Urmărire în trafic a unui tânăr care a condus drogat şi fără permis

Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au depistat sâmbătă, în zona localităţii Săftica, un autoturism condus de un bărbat care circula cu viteza de 111 km/h pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 70 km/h.

Cel aflat la volan nu a oprit la semnalele poliţiştilor rutieri, aşa încât aceştia au pornit în urmărirea acestuia, informează IPJ Ilfov.

Bărbartul în vârstă de 29 de ani, a fost prins pe o stradă din Baloteşti. În urma verificărilor s-a constatat că avea permisul de conducere reţinut.

În urma testării au rezultat indicii cu privire la prezenţa în organismul său a două substanţe psihoactive. A fost condus la o unitate spitalicească din Bucureşti, unde i-au fost prelevate probe biologice.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore.

De asemenea, pentru depăşirea limitei legale de viteză, a fost amendat cu 1485 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
drogat,
permis,
urmărire

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici