Urmărire în trafic oprită în gard. Un tânăr care refuzase să prezinte actele la control s-a oprit cu maşina în sensul giratoriu de la intrarea în Târgu Jiu

  • Un tânăr de 24 de ani, care era oprit pe DN 67 Scoarţa, judeţul Gorj, a refuzat să prezinte actele la control, a pornit maşina şi a demarat în trombă.
  • Acesta a fost urmărit de poliţişti până la intrarea în Târgu Jiu, unde şoferul s-a oprit în gardul viu al sensului giratoriu.
  • S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de recoltare de probe biologice.
1636 afișări
Imaginea articolului Urmărire în trafic oprită în gard. Un tânăr care refuzase să prezinte actele la control s-a oprit cu maşina în sensul giratoriu de la intrarea în Târgu Jiu

Poliţiştii gorjeni au fost sesizaţi duminică dimineaţa că pe DN 67 Scoarţa un autoturism este oprit carosabil cu motorul pornit.

Oamenii legii au constat că în autvehicul se află un tânăr, căruia i-au solicitat documentele pentru control. Acesta nu s-a confirmat şi a demarat în trombă spre municipiul Târgu Jiu.

Poliţişti au plecat în urmărirea maşinii, iar la intrarea în municipiul Târgu Jiu şoferul a intrat cu autoturismul în sensul giratoriu, distrugând un indicator rutier, marginea din beton a sensului giratoriu şi gardul viu împrejmuitor.

Nimeni nu a fost rănit.

Şoferul, în vârstă de 24 de ani, din comuna Roşia de Amaradia, a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de recoltare de probe biologice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici