"Urmaşul urmaşilor lui Ştefan cel Mare", aspirant la funcţia de primar general al Capitalei

Preşedintele Uniunii persoanelor care nu votează din România, Cornel Cernoschi, care se recomandă drept "urmaşul urmaşilor lui Ştefan cel Mare", şi-a depus, luni, la BEM, dosarul de candidatură pentru funcţia de primar general al Capitalei.

38 afișări
Imaginea articolului "Urmaşul urmaşilor lui Ştefan cel Mare", aspirant la funcţia de primar general al Capitalei

"Urmaşul urmaşilor lui Ştefan cel Mare", aspirant la funcţia de primar general al Capitalei (Imagine: www.protv.ro)

"Mi s-a spus să aştept. Nu prea mi-a plăcut cum mi-a vorbit domnul preşedinte (Constantin Marino Marin - preşedintele BEM), de asta nici nu am cerut prea multe amănunte", a declarat Cernoschi.

Conform declaraţiei sale, depusă la BEM, Cornel Cernoschi a acceptat să candideze pentru funcţia de primar general al Capitalei, dar să nu fie trecut pe buletinul de vot.

El a mai precizat că, deşi are domiciliul stabil într-o comună din judeţul Suceava locuieşte în Bucureşti din 2004, "ceea ce se poate verifica din dosarul de la Securitate".

"Eu nu am nicio vină că autorităţile locale nu au avut bunăvoinţa să-mi acorde domiciliul în Cartea de Identitate pe municipiul Bucureşti", a mai spus aspirantul la funcţia de primar general.

În loc de lista susţinătorilor, el a depus două pagini pe care le-a semnat şi în care menţionează că susţinătorii săi sunt persoanele cu vârste cuprinse între 0 şi 18 ani, care, potrivit legii, nu au drept de vot, dar au dreptul la a avea reprezentanţi.

"Probabil unii vor zice că aceste persoane sunt reprezentate de către părinţi, dar nu toţi copiii au părinţi", a mai arătat Cernoschi.

De asemenea, alte categorii de susţinători, în opinia sa, sunt persoanele străine care locuiesc în România, cele cu drept de vot dar care nu votează, exemplificând cu Martorii lui Iehova şi debilii sau alienaţii mintali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici