Urs lovit mortal de o maşină, pe un drum naţional din Harghita

Un urs a fost lovit mortal, joi seara, de o maşină pe un drum naţional din judeţul Harghita. Pasagerii din autoturism nu au fost răniţi.

1303 afișări
Imaginea articolului Urs lovit mortal de o maşină, pe un drum naţional din Harghita

Urs lovit mortal de o maşină, pe un drum naţional din Harghita

Potrivit IPJ Harghita, ursul a murit după ce a fost lovit de un autoturism pe DN 13 A, între Băile Harghita şi Miercurea Ciuc.

Potrivit poliţiştilor, pasagerii nu au fost răniţi, fiind înregistrate doar pagube materiale.

Urşii sunt tot mai prezenţi în zonele locuite din judeţul Harghita.

Joi seara, un urs a fost văzut în Băile Tuşnad, iar ISU a emis un mesaj Ro-Alert de informare a populaţiei. În zonă au fost trimise un echipaj de Ambulanţă şi unul de la Jandarmerie.

În noaptea de miercuri spre joi, autorităţile au emis trei mesaje Ro-Alert după ce s-a semnalat prezenţa unor urşi, în localităţile Făgeţel, Voşlăbeni şi Borsec.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici