Urs prins în gardul unei grădini în Vrancea. Ce au decis jandarmii

Un urs a fost găsit prins în gardul unei grădini de lângă comuna Valea Sării din Vrancea. Jandarmii intervin pentru eliberarea ursului.

1392 afișări
Imaginea articolului Urs prins în gardul unei grădini în Vrancea. Ce au decis jandarmii

Urs prins în gardul unei grădini în Vrancea

Potrivit Jandarmeriei Vrancea, solicitarea a venit sâmbătă la prânz şi sesiza că în apropierea comunei Valea Sării, în punctul ,,Pod Grumaz”, un urs este prins într-un gard al unei grădini, în afara localităţii.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea, poliţişti şi lucrători silvici.

În zonă au fost dispuse măsuri de delimitare a perimetrului şi restricţionare a accesului până la sosirea specialiştilor care vor lua măsuri pentru eliberarea exemplarului.

 

Taguri:
urs,
gard,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici