Ursul văzut în zona Aeroportului Sibiu le-a scăpat printre degete autorităţilor, sărind un gard

Ursul văzut în zona Aeroportului Sibiu le-a scăpat printre degete autorităţilor după ce a reuşit să sară un gard, în timp ce medicul veterinar aştepta să-l tranchilizeze.

296 afișări
Imaginea articolului Ursul văzut în zona Aeroportului Sibiu le-a scăpat printre degete autorităţilor, sărind un gard

Conform unui comunicat transmis de Primarai Sibiu, prezenţa ursului a fost semnalată miercuri seara, în jurul orei 22:00, în cartierul Magnolia.

Poliţia Locală, Jandarmeria şi Inspectoratul de Poliţie au început căutările, alertând în acelaşi timp medicul veterinar şi gestionarul fondului Cinegetic cu care Primăria Sibiu are contract de intervenţie în aceste cazuri.

Ursul a fost căutat până în jurul orei 24:00, nefiind găsit.

Joi dimineaţă, la ora 5:35, ursul a apărut în zona Aeroportului Sibiu, în curtea ISU Sibiu, unde a fost semnalată prezenţa unui urs. La faţa locului s-au prezentat aceleaşi echipe, localizând animalul.

„În jurul orei 06:00 medicul veterinar împreună cu gestionarul fondului cinegetic s-au pregătit pentru tranchilizarea ursului. Acesta a escaladat însă gardul dintre Detaşamentul de Pompieri şi Aeroportul Sibiu, reuşind să fugă înspre latura de N-E a Aeroportului.

S-a trecut la căutarea exemplarului de urs în zona cu iarba înaltă de lângă Aeroport şi s-au găsit urmele acestuia până în zona gardului împrejmuitor din vecinătatea cartierului Turnişor. Căutările au continuat până în jurul orei 09:30, însă ursul nu a fost găsit. Echipele de intervenţie s-au retras din dispozitiv, firma de pază a Aeroportului urmând să supravegheze zona, prin patrulare”, informează Primăria Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici