Utilizarea WhatsApp a crescut cu 20% în Italia pe timpul carantinei. Ce aplicaţie are o creştere de 100%

  • Italia are peste 25.000 de îmbolnăviţi, dintre care 3.000+ în stare gravă, şi aproape 2.000 de morţi din cauza coronavirusului
  • Este a doua cea mai afectată ţară din lume, după China
  • Aflaţi în carantină, italienii corespondează pe WhatsApp şi cântă de la balcoane
788 afișări
Imaginea articolului Utilizarea WhatsApp a crescut cu 20% în Italia pe timpul carantinei. Ce aplicaţie are o creştere de 100%

Utilizarea WhatsApp a crescut cu 20% în Italia pe timpul carantinei. Ce aplicaţie are o creştere de 100%

WhatsApp este aplicaţia cu cea mai mare creştere în Italia în ultima lună. De la impunerea carantinei, utilizarea aplicaţiei care permite apeluri audio, video, dar şi transmiterea de mesaje scrise, a crescut cu 20%.
 
Italienii nu au voie să călătorească ori să îşi viziteze rudele, iar singurele motive pentru care pot ieşi din casă sunt legate de mersul la job ori la supermarket, pentru aprovizionare. Restaurantele, barurile, teatrele şi cinematografele sunt închise, iar competiţiile sportive anulate.
 
Pe lângă WhatsApp, Facebook Messanger şi Skype au inregistrat şi ele creşteri, dar şi unele instrumente de business. Este cazul Teams, al Microsoft, care a înregistrat o dublare a numărului de utiizatori în Italia. Teams este folosit pentru comunicarea şi colaborarea în cadrul proiectelor. El include funcţii de chat, stocare şi integrare cu alte aplicaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici