Vacanţa de primăvară va include Paştele ortodox. Ligia Deca a semnat ordinul

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a semnat ordinul privind structura anului şcolar 2023-2024. Ordinul prevede că vacanţa de primăvară va include Paştele ortodox.

4132 afișări
Imaginea articolului Vacanţa de primăvară va include Paştele ortodox. Ligia Deca a semnat ordinul

Vacanţa de primăvară va include Paştele ortodox. Ligia Deca a semnat ordinul

„Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a semnat ordinul privind structura anului şcolar 2023-2024. A fost integrată propunerea de modificare a proiectului, astfel încât vacanţa de primăvară din anul 2024 să includă perioada sărbătorilor pascale”, se arată pe pagina Facebook a Ministerului Educaţiei.

Ordinul prevede:

- durata cursurilor: 36 de săptămâni

- data începerii cursurilor: 11 septembrie 2023

- data încheierii cursurilor: 21 iunie 2024

- săptămâna de vacanţă, la decizia inspectoratelor şcolare judeţene/al municipiului Bucureşti, în perioada 12 februarie – 3 martie 2024.

- desfăşurarea Programului naţional „Şcoala altfel” şi a Programului „Săptămâna Verde” în perioada 11 septembrie 2023 – 26 aprilie 2024. Programele se vor desfăşura în intervale de cursuri diferite.

Vacanţa de primăvară era prevăzută iniţial pentru 13-21 aprilie şi a fost mutată în intervalul 27 aprilie – 7 mai 2024.

Ordinul va fi disponibil, în formă integrală, pe site-ul Ministerului Educaţiei, după publicarea în Monitorul Oficial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici