Vacanţă pentru noi începuturi, de Valentine`s Day, pentru cei care s-au despărţit în anul pandemiei

  • Cei care s-au despărţit de partener în 2020, anul pandemiei, găsesc la Târgul de Turism deschis online, o ofertă inedită: o vacanţă all inclusive gratuită „pentru noi începuturi”, de Valentine`s Day.
  • Câştigătorii vacanţei în Egipt vor fi cunoscuţi în 21 februarie 2021.
357 afișări
Imaginea articolului Vacanţă pentru noi începuturi, de Valentine`s Day, pentru cei care s-au despărţit în anul pandemiei

Sursa foto: profimedia

Pentru că anul trecut a pus la grea încercare cuplurile şi mulţi parteneri au pornit pe drumuri separate în perioada pandemiei, în preajma Valentine’s Day, o agenţie turistică va oferi vizitatorilor la Târgul Online de Turism un pachet inedit: vacanţe pentru noi începuturi celor care s-au despărţit în ultimul an.

Cei care au rămas cu inima frântă în anul pandemiei şi sunt nevoiţi să petreacă Valentine’s Day singuri sunt invitaţi să se înscrie la concursul pentru o vacanţă gratuită pe www.dertour.ro/targ-turism pe perioada Târgului online de Turism, până pe 20 februarie 2021.

Tragerea la sorţi va avea loc în ultima zi de Târg, duminică, pe 21 februarie.

Valoarea premiilor este de 2.250 de euro şi include trei pachete de vacanţă în Egipt, la hotel de 5 stele, cu servicii all inclusive, şi transport avion charter.

La Târgul Online de Turism, iubitorii de călătorii sunt aşteptaţi cu propuneri de vacanţe cu reduceri de până la 50% şi avans zero.

De asemenea, cei care vor să îşi rezerve din timp vacanţa de primăvară sau de vară pot intra live pe chat cu unul dintre consultanţi, pentru oferte personalizate pe perioada Târgului.

Printre ofertele de la Târg se numără vacanţe exotice de safari în Kenya, Ras al Khaimah, Dubai, Maldive, Punta Cana, Turcia, Egipt, Tunisia, Antalya, Hurghada sau Grecia.

Preţurile pornesc de la 367 euro pentru o vacanţă în Egipt, 577 euro pentru o vacanţă de 7 nopţi pe plajele fascinante din emiratul Ras al Khaimah, 1.099 euro pentru o vacanţă exotică în Kenya în luna martie, cu cazare în regim de 4 stele, sau de la 319 euro pentru vacanţa de vară în Grecia. Tarifele pentru destinaţiile de vară sunt în acest moment la cel mai mic nivel posibil.

Vacanţele oferă zboruri charter directe, în condiţii de maximă siguranţă, cu testare Covid-19 la plecare şi au politică de avans zero, serviciul de asigurare a vacanţei împotriva riscurilor Covid-19 atât înainte de plecare, cât şi în timpul vacanţei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici