Vaccinul anti COVID-19 în România: Peste 1.300 persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Zero reacţii adverse raportate

  • În ultimele 24 de ore au fost vaccinate 1.367 de persoane.
  • Nu au fost înregistrate reacţii adverse.
  • Informaţiile au fost transmise de Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV).
1469 afișări
Imaginea articolului Vaccinul anti COVID-19 în România: Peste 1.300 persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Zero reacţii adverse raportate

Potrivit CNCAV, numărul persoanelor vaccinate în ultimele 24 de ore a fost de 1.367, astfel că numărul total al persoanelor vaccinate cu vaccinul Pfizer BioNTech începând cu data de 27 decembrie 2020 a ajuns la 11.656.

Autorităţile au anunţat că în ultimele 24 de ore nu au fost raportate reacţii adverse.

În total, de la începutul campaniei, în ţară au fost înregistrate 26 reacţii adverse comune şi minore, dintre care: 4 reacţii locale cu durere la locul injectării şi 22 reacţii generale (febră, cefalee, mialgii, astenie, alergii de tip urticarie).

În perioada 27-31 decembrie, 10.289 de cadre medicale au primit prima doză de vaccin. Totuşi, unii medici din sistemul privat s-au trezit alocaţi pentru vaccinare în centre care şi-au suspendat activitatea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici