Vadim spune că maşina sa nu fost implicată într-un accident

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, neagă că maşina în care se deplasa miercuri noaptea ar fi izbit vreun autobuz şi că el ar fi fost rănit şi transportat la spital.

32 afișări
Imaginea articolului Vadim spune că maşina sa nu fost implicată într-un accident

Vadim spune că maşina sa nu fost implicată într-un accident (Imagine: Mediafax Foto)

Vadim Tudor a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că şoferul maşinii Senatului cu care se întorcea în Bucureşti de la Buzău, unde participase la o manifestare electorală, a evitat, în realitate, în ultimul moment, coliziunea cu un autobuz care a intrat în intersecţie pe culoarea galbenă a semaforului.

"Maşina în care mă aflam nu a intrat în niciun autobuz. Şoferul maşinii în care mă aflam a evitat în ultima clipă ciocnirea virând spre dreapta. Poliţia a constatat că şoferul de autobuz e vinovat pentru că a intrat pe galben. A fost amendat", a spus vicepreşedintele Senatului.

Potrivit declaraţiilor liderului PRM, autobuzul era gol şi se retrăgea la depou, Vadim Tudor susţinând că incidentul s-a produs din cauza faptului că şoferul autobuzului ar fi circulat cu viteză mare şi nu ar fi fost atent pentru că discuta cu o altă persoană care se afla în cabina sa.

"Nu am fost lovit la cap. Nu am plecat după acest incident la niciun spital, ci acasă, la familie. Cine vrea, poate să constate că nu am fost lovit, la conferinţa de presă de mâine (vineri - n.r.)", a subliniat preşedintele PRM.

Potrivit Pro Tv, autoturismul în care se afla liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, vicepreşedinte al Senatului, a izbit un autobuz într-o intersecţie, într-un accident care a avut loc miercuri noapte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici