Val de cutremure în România. Ce magnitudini au înregistrat seismele produse în Braşov şi Vrancea

Trei cutremure cu magnitudinea de 2,4, 3 şi 2,8 grade pe scara Richter s-au produs în noaptea de joi spre vineri, în Braşov şi Vrancea.

1223 afișări
Imaginea articolului Val de cutremure în România. Ce magnitudini au înregistrat seismele produse în Braşov şi Vrancea

Val de cutremure în România. Trei cutremure de 2,4, 3 şi 2,8 grade în Braşov şi Vrancea

Primul seismul s-a produs la adâncimea de 5 kilometri, la ora 00:01:37 (ora locală a României) în Braşov. Cutremurul a avut magnitudinea de 2.4 şi a avut loc lângă Braşov, Ploieşti, Piteşti, Bucureşti şi Bacău.

Cel de-al doilea seism a fost la ora 00:04:56 (ora locală a României) în Vrancea, la adâncimea de 141 km şi a avut magnitudinea de 3 grade. Cele mai apropiate oraşe de epicentrul seismului sunt Braşov, Ploieşti, Bacău, Galaţi şi Brăila.

Ultimul cutremur s-a înregistrat la ora 05:13:34 (ora locală a României) şi s-a produs tot în Vrancea, la adâncimea de 100 km, cu magnitudinea de 2.8. Seismul s-a produs în apropierea oraşelor Braşov, Bacău, Ploieşti, Galaţi şi Brăila.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici