Valabilitatea biletelor gratuite pentru revoluţionari şi veterani de război, prelungită

CFR Călători prelungeşte valabilitatea biletelor de călătorie pentru revoluţionari şi veterani de război emise pentru anul în curs, până la data de 29 februarie 2008.

46 afișări
Imaginea articolului Valabilitatea biletelor gratuite pentru revoluţionari şi veterani de război, prelungită

Valabilitatea biletelor gratuite pentru revoluţionari şi veterani de război, prelungită

Potrivit unui comunicat de joi al Miniterului Transporturilor, CFR Călători a anunţat că se prelungeşte perioada de valabilitate a biletelor de călătorie gratuită - acordate în baza Legii 341/2004 (privind revoluţionarii) şi Legii 44/1994 (privind veteranii de război) şi emise pentru anul 2007 - până la data de 29 februarie 2008.

De asemenea, începând cu data de 1 ianuarie 2008, tichetele de călătorie gratuită acordate veteranilor de război, invalizilor şi văduvelor de război, pot fi utilizate şi de către soţ/soţie sau alte persoane mandatate pe bază de procură autentificată, nefiind necesară prezenţa titularului la efectuarea călătoriei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici