Vâlcea: Patru persoane, între care un copil, rănite grav în urma unui accident pe DN 64

Patru persoane, între care un copil în vârstă de patru ani, au fost rănite grav, sâmbătă după-amiază. Cele două autoturisme în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier, pe DN 64, la ieşirea din oraşul Drăgăşani spre judeţul Olt. Traficul în zonă este blocat.

552 afișări
Imaginea articolului Vâlcea: Patru persoane, între care un copil, rănite grav în urma unui accident pe DN 64

Vâlcea: Patru persoane, între care un copil, rănite grav în urma unui accident pe DN 64. Traficul, blocat

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, inspectorul principal Gabriel Popescu, a declarat că cele două maşini s-au lovit frontal după ce unul dintre şoferi a intrat pe contrasens.

"Accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive. Conducătorul unui autoturism în vârstă de 45 de ani, din Drăgăşani, care circula pe ruta Slatina-Râmnicu Vâlcea, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu alt autoturism, în care se afla o familie - soţul, sotia şi un copil în vârstă de 4 ani, din Şimnicu de Sus, judeţul Dolj", a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

În urma accidentului, bărbatul din Drăgăşani a fost transportat la spitalul din localitate, în stare gravă. Celălalt conducător auto a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, tot în stare gravă.

Circulaţia rutieră este blocată pe DN 64, în Drăgăşani, în urma accidentului rutier.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici