Valea Prahovei, blocată şi în timpul săptămânii. CNAIR anunţă restricţii de circulaţie pe DN1 între Comarnic şi Sinaia

CNAIR a anunţat vineri că săptămâna viitoare, de luni până vineri, vor fi impuse restricţii de circulaţie pe DN1, între Comarnic şi Sinaia, o porţiune pe care se circulă cu dificultate în zilele de week-end.

447 afișări
Imaginea articolului Valea Prahovei, blocată şi în timpul săptămânii. CNAIR anunţă restricţii de circulaţie pe DN1 între Comarnic şi Sinaia

Valea Prahovei, blocată şi în timpul săptămânii. CNAIR anunţă restricţii de circulaţie pe DN1 între Comarnic şi Sinaia

CNAIR informează şoferii că în perioada 4-9 martie, în intervalul orar 9.00 - 15.00, de luni până vineri, vor fi instituite restricţii de circulaţie pe DN 1, între km 111+300 şi km 118+800, în zona localităţilor Comarnic – Sinaia, în vederea desfăşurării lucrărilor de toaletare a arborilor periculoşi din zona părţii carosabile.

Lucrările se vor desfăşura pe raza ocolului silvic Sinaia.

Intervalul de desfăşurare a lucrărilor se poate modifica în funcţie de condiţiile meteorologice şi de valorile de trafic.

Semnalizarea rutieră temporară a lucrărilor se va face prin indicatoare rutiere, panouri de semnalizare şi balize direcţionale, care delimitează lucrarea de partea carosabilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cnair,
restricţii,
dn1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici