Valentin Stan, despre postarea lui Arafat”: „Se duce acasă şi primeşte documentul de la Securitate. Bagă documentul, să nu pară că te-a făcut Tucă!”

  • Valentin Stan susţine că, după emisiunea cu Marius Tucă, Raed Arafat a pus pe pagina de facebook comentariul dr. Tatu Gabriel, cel care a scris un fel de replică pentru Marius Tucă
  • V. Stan: ,,Şi atunci uite cum lucrează Securitatea?! Cum se dau ei de gol fără să-i împingă nimeni pe scări cu pianul în jos!”
  • Raed Arafat şi Marius Tucă au avut un schimb de replici în ceea ce priveşte prevederile OMS şi motivul pentru care în România teatrele şi restaurantele sunt încă închise, la cinci luni de la epidemie
23094 afișări
Imaginea articolului Valentin Stan, despre postarea lui Arafat”: „Se duce acasă şi primeşte documentul de la Securitate. Bagă documentul, să nu pară că te-a făcut Tucă!”

Valentin Stan, despre postarea pe Facebook a lui Arafat

Invitat în emisiunea Marius Tucă Show, Valentin Stan vorbeşte despre reacţia lui Raed Arafat, care săptămâna trecută a fost invitat la emisiunea Marius Tucă Show. Reamintim că cei doi au avut un schimb de replici în ceea ce priveşte regulile impuse de OMS şi motivul pentru care, în România, restaurantele şi teatrele sunt, la aproape 5 luni de la  izbucnirea epidemiei, închise.

 

  • ,,Valentin Stan: Te-a pus dracu să pui mâna pe vipuşca altuia şi să îi întorci cuta de la pantaloni către cozoroc. Arafat, după ce a plecat din emisiunea ta, l-au intrebat „ce ai făcut, Titi?” Pentru care i-au dat docomentul să-l puna pe Facebook. Aşa fac securiştii. Fratili tău s-a dus şi el acasă, a primit documentul. Hai să mergem chiar pe pagina lui.

 

  • Marius Tucă: Te rog.

 

  • Valentin Stan: Arafat se duce acasă şi primeşte documentul de la securitate. Şi i se spune: „Bagă documentul, să nu pară că te-a făcut Marius Tucă”. Arafat, având ceva glagorie, a zis: „Nu pot să fac asta”, aşa că a inventat el doctor Tatu Gabriel, o fi inventat sau nu. Trimite la zece mii de linkuri, cum e cu OMS, cu masca, cum nu ai ştiut tu să pui bine problema. ,,Aceste studii le-am prezentat şi eu pe această pagină". Textul ăsta era făcut de securitate să pară la Raed că e opera lui. Şi atunci uite cum lucrează securitatea. Cum se dau ei de gol fără să-i împingă nimeni pe scări cu pianul în jos.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici