Varga: La Romsilva nu vor fi disponibilizări

Ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Lucia Varga, a declarat, marţi, că Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva va fi reorganizată până la sfârşitul anului, însă nu vor fi disponibilizări.

258 afișări
Imaginea articolului Varga: La Romsilva nu vor fi disponibilizări

Varga: La Romsilva nu vor fi disponibilizări (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Potrivit Luciei Varga, în prezent, Romsilva are 17.000 de angajaţi, instituţia urmând ca, până la sfârşitul anului, să se reorganizeze.

Ministrul delegat a arătat că nu vor fi disponibilizări, deoarece personalul silvic al instituţiei are pregătirea necesară pentru a putea urmări şi gestiona proiectele de împădurire pe care ministerul le are în vedere.

"Sper că la Romsilva vom păstra actualul număr de angajaţi. Dacă vorbim de inspectoratele silvice, care în prezent au 399 de angajaţi, vom solicita un număr mai mare de angajări", a mai spus Lucia Varga.

Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva funcţionează sub autoritatea Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici