Vaslui: Cinci drumuri judeţene, în continuare blocate

Cinci drumuri judeţene din Vaslui erau în continuare blocate, joi dimineaţă, în timp ce drumul naţional DN 24A Bârlad - Huşi a fost deblocat parţial, pe un singur fir, în cursul nopţii de miercuri spre joi.

131 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Cinci drumuri judeţene, în continuare blocate

Vaslui: Cinci drumuri judeţene, în continuare blocate (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, cinci drumuri judeţene, aceleaşi de miercuri seară, rămân în continuare închise circulaţiei, respectiv DJ 284 Arsura - Drânceni - Duda - Epureni, DJ 245A Lipovăţ - Bogdana, DJ 244A Berezeni - Rânceni, DJ 243D Bârlad - Ciocani - Coroieşti şi DJ 244J Epureni - Horga.

Poliţiştii vasluieni au anunţat ca deblocat şi drumul naţional DN 24A, închis încă din noaptea de marţi spre miercuri pe sectorul Murgeni - Fălciu, deşi reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale susţin că pe această arteră se circulă pe un singur fir, în condiţii foarte grele.

"S-a intrat cu autofreza şi cu un alt utilaj cu lamă încă de aseară (miercuri - n.r.), de la ora 21.00, şi abia astăzi dimineaţă (n.r. - joi dimineaţă) s-a reuşit spargerea blocajului de zăpadă, care depăşea un metru şi jumătate. Circulaţia este deschisă pe un singur fir şi se circulă foarte greu, ţinând cont că viscoleşte în continuare în zona respectivă", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX Gicu Maftei, directorul Secţiei Vaslui a CNADN.

Potrivit aceleiaşi surse, viscolul a creat probleme societăţii de deszăpezire, în noaptea de miercuri spre joi, şi pe drumul naţional DN 24 Vaslui - Iaşi, în zona Movila lui Burcel, unde un utilaj de deszăpezire a rămas blocat între nămeţi câte zeci de minute. Pentru deblocare, a fost nevoie de o autofreză, care a îndepărtat zăpada de pe carosabil şi din apropierea respectivului utilaj de deszăpezire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici