Vaslui: Femeie găsită moartă de frig pe un câmp din apropierea satului

O femeie de 56 de ani, din localitatea vasluiană Frasinu, a fost găsită îngheţată, sâmbătă, pe un câmp din apropierea satului, după ce a plecat spre casă, în cursul după-amiezii de vineri, de la locuinţa concubinului său, însă nu a mai ajuns la locuinţă din cauza vremii nefavorabile.

182 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Femeie găsită moartă de frig pe un câmp din apropierea satului

Vaslui: Femeie găsită moartă de frig pe un câmp din apropierea satului (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni, cadavrul femeii a fost găsit de către rude aproape acoperit complet de zăpadă, pe un câmp din apropierea localităţii Frasinu, la aproximativ câteva sute de metri de locuinţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vsluianca a plecat de la domiciliul concubinului spre casă, în cursul după-amiezii de vineri, având de străbătut pe jos aproximativ 1,5 kilometri. Întrucât femeia nu a mai ajuns acasă nici în cursul dimineţii de sâmbătă, rudele au început să o caute pe traseul dintre locuinţa concubinului şi domiciliu, ea fiind găsită îngheţată pe câmp.

"Deocamdată, nu se cunosc cauzele exacte ale decesului. Cadavrul victimei a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor care au condus la moartea femeii", a declarat, sâmbătă, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

În judeţul Vaslui, acesta este al doilea deces înregistrat de poliţişti în mai puţin de o săptămână din cauza gerului, după ce, joi, un bărbat de 71 de ani, din comuna Arsura, a fost găsit în condiţii similare, îngheţat pe un câmp din apropierea localităţii de domiciliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici