Vaslui: Soţ şi soţie găsiţi morţi. Femeia avea capul despicat, iar bărbatul era înecat într-o fântână

Un bărbat şi o femeie din localitatea vasluiană Valea Mare (Ivăneşti), soţ şi soţie, au fost găsiţi morţi, joi dimineaţă, femeia având capul despicat, în timp ce bărbatul era înecat într-o fântână de la marginea satului, legat cu o funie de unul dintre picioare.

584 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Soţ şi soţie găsiţi morţi. Femeia avea capul despicat, iar bărbatul era înecat într-o fântână

Vaslui: Soţ şi soţie găsiţi morţi. Femeia avea capul despicat, iar bărbatul era înecat într-o fântână (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit anchetatorilor, mai întâi a fost descoperit trupul femeii, într-o bucătărie de vară a părinţilor acesteia.

Femeia, în vârstă de 55 de ani, avea capul despicat în două, în urma unor lovituri primite cu un corp contondent, cel mai probabil cu o secure. Ulterior, a fost găsit de către localnicii din Valea Mare şi soţul femeii, într-o fântână de la marginea satului şi având legată o funie de unul dintre picioare.

Primele date ale anchetatorilor arată că în acest caz este vorba despre o crimă urmată de sinucidere.

"Din primele cercetări la faţa locului, se pare că în acest caz este vorba, cel mai probabil, de o crimă urmată de sinucidere. Rudele victimelor le-au declarat anchetatorilor că între cei doi era o stare conflictuală permanentă, mai ales după ce femeia a plecat de la domiciliul conjugal, în urmă cu câteva luni, pentru a locui la părinţii ei. În cursul acestei săptămâni, cei doi s-au certat, după ce femeia a mers la locuinţa conjugală şi a luat nişte lucruri în lipsa soţului", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii nu au găsit până acum obiectul cu care a fost lovită femeia, deşi acesta a fost căutat atât la locul crimei, cât şi la locuinţa conjugală şi în împrejurimile fântânii. În schimb, anchetatorii au constatat că lucrurile din camera în care locuia femeia erau răvăşite şi, totodată, lipsea şi o sumă de bani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici