Vasluian accidentat mortal pe un drum european de un microbuz de transport persoane

Un bărbat de 68 de ani, din localitatea vasluiană Ghergheşti, a fost accidentat mortal, pe drumul european E 581, de un microbuz de transport persoane, după ce a fost acroşat cu oglinda autovehiculului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

10 afișări

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor vasluieni, Constantin Chihu a fost acroşat cu oglinda retrovizoare dreapta a microbuzului, pe raza comunei Zorleni, în timp ce acesta se deplasa pe jos spre municipiul Bârlad.

În urma impactului cu asfaltul, bărbatul a suferit un politraumatism cranian şi, în foarte scurt timp, a decedat, în pofida manevrelor de resuscitare făcute de cadrele medicale de pe ambulanţa sosită la faţa locului.

"Primele cercetări efectuate la faţa locului relevă faptul că bărbatul a ieşit inexplicabil de pe acostament şi a pătruns pe carosabil, pe culoarul de deplasare al microbuzului. În ciuda încercării conducătorului autovehiculului de a-l evita, Constantin Chihu a fost acroşat cu oglinda şi izbit pe partea carosabilă", a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX Loredena David, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.

Potrivit aceleaşi surse, în momentul producerii accidentului, în microbuzul de transport persoane nu se afla niciun călător.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici