Vasluian arestat după ce a şantajat două minore cu difuzarea unor imagini compromiţătoare cu acestea

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din localitatea vasluiană Drânceni, a fost arestat preventiv, miercuri, de Judecătoria Huşi, după ce a şantajat două minore şi o tânără cu difuzarea pe internet a unor imagini compromiţătoare cu acestea pentru obţinerea unor relaţii sexuale sau a unor sume de bani.

248 afișări
Imaginea articolului Vasluian arestat după ce a şantajat două minore cu difuzarea unor imagini compromiţătoare cu acestea

Vasluian arestat după ce a şantajat două minore cu difuzarea unor imagini compromiţătoare cu acestea (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax foto)

Magistraţii Judecătoriei Huşi au emis mandat de arestare preventivă pe numele tânărului care, în perioada ianuarie - martie, a constrâns două minore, ambele în vârstă de 16 ani, să întreţină relaţii sexuale cu el, sub ameninţarea difuzării unor imagini compromiţătoare pe care acesta le-ar fi avut cu cele două adolescente.

Tot prin şantaj, susţin anchetatorii, Ciprian Păduraru a încercat să obţină şi bani de la fosta lui logodnică, de care se despărţise la începutul acestui an.

"Cercetările în acest caz au fost demarate în urma sesizării făcută de tânăra de 21 de ani, cu care suspectul a avut o relaţie de concubinaj, conform căreia ar fi fost ameninţată cu difuzarea unor imagini compromiţătoare, dacă nu îi va da suma de 1.500 de lei. De asemenea, tânăra a afirmat că, la începutul lunii februarie, a fost lovită cu palmele peste faţă de un alt tânăr care i-a solicitat să-şi achite datoriile faţă de suspect. Atât în cazul fostei concubine cât şi a celor două minore, tânărul a întreţinut relaţii sexuale cu acestea, susţinând ulterior faţă de victime că le-ar fi înregistrat video în acele momente intime. În realitate, nu se ştie dacă ar fi existat acele filmuleţe, având în vedere că, pe perioada desfăşurării cercetărilor, nu au fost găsite astfel de probe de către poliţişti", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Reţinut iniţial de poliţişti pentru 24 de ore, Ciprian Păduraru a primit mandat de arestare preventivă, pentru 29 de zile, sub acuzaţia de şantaj din partea magistraţilor Judecătoriei Huşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici