Vei putea plăti noi taxe prin platforma ghiseul.ro

  • Platforma ghiseul.ro va permite plata online a mai multor taxe.
  • Printre altele, vei putea plăti taxele pentru paşaport sau permis.
  • Banii vor ajunge direct în conturile entităţilor care prestează serviciile.
652 afișări
Imaginea articolului Vei putea plăti noi taxe prin platforma ghiseul.ro

Mediafax

Platforma ghiseul.ro va permite plata online a mai multor taxe. Noutăţile sunt incluse într-o Hotărâre de Guvern adoptată vineri de Executiv şi stabilesc ca plata online, prin platforma ghiseul.ro, să poată fi făcută pentru mai multe taxe. 

De îndată ce documentul va fi publicat în Monitorul Oficial, iar platforma actualizată ca atare, taxele vor putea fi achitate precum cele pentru paşaport sau taxele auto: pentru emiterea certificatelor de înmatriculare, a autorizaţiilor provizorii sau a permiselor de conducere. Astfel, banii se vor vira direct în conturile persoanelor juridice care prestează serviciile respective, în cel mult o zi lucrătoare de la data autorizării tranzacţiei. 

La acest moment, asemenea taxe nu pot fi achitate direct în contul beneficiarilor, ci printr-un intermediar: bancă, trezorerie sau oficiu poştal. Cu noile modificări, pe ghiseul.ro vor putea fi plătite şi acele taxe aferente serviciilor comunitare de utilitate publică, nu doar cele aferente unor obligaţii de plată către bugetul general consolidat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici