Vela, despre răfuielile dintre clanurile de interlopi: „MAI a intrat cu forţa în aceste structuri”

Marcel Vela a declarat că luna aceasta va prezenta o propunere de restructurare a ministerului care va avea drept consecinţă destabilizarea reţelelor de interlopi, subliniind că violenţele din ultima perioadă din ţară este un rezultat al faptului că „MAI a intrat cu forţa în aceste structuri”.

5289 afișări
Imaginea articolului Vela, despre răfuielile dintre clanurile de interlopi: „MAI a intrat cu forţa în aceste structuri”

Vela prezintă soluţii pentru a reduce violenţa: Propunere de restructurare şi eficientizare a MAI

„Ce se întâmplă în ţară este consecinţa unei cercetări şi a muncii depuse de MAI. Din 4 noiembrie au ieşit la lumina diferite dosare, chiar de corupţie la nivelul poliţiei. (...) Chiar se lucrează în MAI. Ce vedem acum că se întâmplă în ţară este şi datorat faptului că MAI a intrat cu forţa în aceste structuri care, până acum, trăiau foarte liniştite că poliţia are şi alte preocupări”, a declarat ministrul de Interne la Antena3.

Marcel Vela precizează că reorganizarea Ministerului de Interne are drept consecinţe destructurarea reţelelor de interlopi.

„Luna aceasta voi veni cu o propunere oficială de restructurare şi eficientizare a întregului minister, e vorba nu doar de poliţie, ci şi de jandarmerie, poliţie de fronteră. (...) Un minister pe care vreau să îl facă de elită şi în ochii cetăţenilor să crească de la 30% cât e acum eurobarometrul acum mai mult decât era când am fost învestit ca ministru”, a spus ministrul.

În ultimele zile, în Bucureşti a avut loc o răfuială între clanuri rivale, unii dintre aceştia ajungând la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici