Vela, mesaj pentru interlopi după Ziua Z: Rămâne cum am stabilit

  • Ministrul Marcel Vela le transmite interlopilor, după ziua cu cele mai multe percheziţii la nivel naţional: „Rămâne cum am stabilit”.
  • Marcel Vela a declarat, joi, că au fost audiate 465 de persoane, reţinute în arest 24 de ore 98 de persoane şi plasate sub control judiciar 27 de persoane.
  • Ofensivă continuă, de exemplu azi avem 55 de percheziţii în Galaţi, Botoşani, Iaşi, Teleorman, Vrancea şi Bucureşti”, a spus Vela.
2095 afișări
Imaginea articolului Vela, mesaj pentru interlopi după Ziua Z: Rămâne cum am stabilit

Vela, mesaj pentru interlopi după Ziua Z: Rămâne cum am stabilit

În urma Zilei Z, aşa cum a fost numită de autorităţi ziua cu cele mai multe percheziţii în ţară, Marcel Vela a declarat, joi, că au fost audiate 465 de persoane, reţinute în arest 24 de ore 98 de persoane şi plasate sub control judiciar 27 de persoane.

De asemenea, au fost prinse şi introduse în arest sau în penitenciar 19 persoane care aveau diferite mandate.

Au fost confiscate 33,5 kilograme de droguri, opt maşini de lux, 4,5 kilograme de aur şi trei tone de alcool. Au mai fost confiscate 317 telefoane, 14 arme deţinute ilegal şi câteva sute de cartuşe.

Totodată, au fost ridicate următoarele sume: 870.000 lei, 211.000 euro, 1.000 dolari şi 850 lire sterline. Valoarea bunurilor sechestrate ajunge la 15 milioane de lei.

„Ofensivă continuă, de exemplu azi avem 55 de percheziţii în Galaţi, Botoşani, Iaşi, Teleorman, Vrancea şi Bucureşti”, a spus Vela.

„Un mesaj pentru interlopi, ca să nu mai spun că suntem cu ochii pe ei: rămâne cum am stabilit”, a încheiat ministrul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici