Vela: Sunt un umil ministru trecător prin funcţie. MAI trebuie să rămână o instituţie de elită

  • Vela a scris pe Facebook scrie despre gesturile frumoase ale poliţiştilor, care au dus cozonaci bătrânilor sau angajaţi ISU care au ajutat la naşterea unui copil
  • Acesta consideră că MAI trebuie să rămână o instituţie de elită
1833 afișări
Imaginea articolului Vela: Sunt un umil ministru trecător prin funcţie. MAI trebuie să rămână o instituţie de elită

Vela: Sunt un umil ministru trecător prin funcţie. MAI trebuie să rămână o instituţie de elită

Marcel Vela scrie despre intervenţiile în care angajaţii MAI au ieşit din tipare, menţionând poliţişti care au dus cozonaci bătrânilor sau angajaţi ISU care au ajutat la naşterea unui copil: „Sunt un umil ministru trecător prin această funcţie, instituţia MAI trebuie să rămână o instituţie de elită”.

Vela scrie pe Facebook că pentru el o ştire pozitivă înseamnă o ştire care poate inspira, care poate schimba starea în bine, chiar şi pentru câteva secunde.

„Săptămâna ce tocmai s-a încheiat, mi-a oferit onoarea de a mă înclina cu mulţumiri în faţa colegilor mei din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, care au depăşit graniţele atribuţiilor de serviciu, şi au ieşit din tiparul profesional făcând acte demne de tot respectul şi admiraţia noastră. M-am bucurat că am avut ocazia şi şansa să cunosc poliţişti, jandarmi, pompieri, oameni minunaţi pentru care nu este vorba doar despre un job, este vorba despre vocaţie! Aceşti eroi, fie că vorbim despre poliţişti, jandarmi, pompieri, cadre medicale, militari, merita din plin toată aprecierea noastră! Dacă nu ar fi fost atât de prezenţi şi activi, devotaţi şi dedicaţi meseriei pe care o au, cu siguranţă am fi resimţit mai dur efectele provocate de acest inamic invizibil şi atât de agresiv”, scrie ministrul de Interne.

Vela împărtăşeşte 4 momente: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad a vopsit şi a donat ouă roşii unor persoane aflate într-un centru de carantină, cei de la ISU Suceava şi ISU Bistriţa Năsăud au asistat la naşterea unui băieţel perfect sănătos din localitatea suceveana Siminicea, o poliţistă die la ITPF Timişoara care a dus alimente tradiţionale de Paşte copiilor dintr-un orfelinat din Arad care se afla în carantină, respectiv angajate ale IPJ Bacău care au făcut cozonaci pe care i-au dăruit bătrânilor singuri din comuna Sărata.

„Ne faceţi cinste! Vă mulţumim! Nu există suficiente cuvinte de mulţumire pentru gestul vostru”, scrie Vela.

„Eu sunt un umil ministru trecător prin această funcţie, instituţia Ministerului Afacerilor Interne trebuie să rămână o instituţie de elită indiferent de cum se numeşte ministrul, secretarii de stat, inspectorii generali, inspectorii sefi, directorii etc. Cu multă speranţă în viitor şi în dumneavoastră, urez astăzi La Mulţi Ani de Ziua Naţională a Tineretului tuturor tinerilor.
Viitorul este al vostru!”, îşi termină ministrul mesajul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici