Verdictul şefului DSP Arad: „Birocraţia contribuie la clasarea României pe primul loc la mortalitate”

  • Pe lângă COVID, birocraţia contribuie şi ea la clasarea României pe primul loc la mortalitate în Europa, spune şeful DSP Arad, Horea Timiş.
  • Acesta explică de ce pacienţii sunt ţinuţi în containere.
3315 afișări
Imaginea articolului Verdictul şefului DSP Arad: „Birocraţia contribuie la clasarea României pe primul loc la mortalitate”

Verdictul şefului DSP Arad: „Birocraţia contribuie la clasarea României pe primul loc la mortalitate”

„Ţinem pacienţi în containere şi prin ambulanţe, dar nu putem să îi ducem în clădirile de spitale vechi, pentru că nu sunt conforme autorizate ISU şi DSP şi alte instituţii....nu facem lucrări de tras o ţeavă de oxigen si curent decât dacă avem firme autorizate să tragă o ţeavă avizată cu plan şi studiu.. şi cu multe dosare... apoi trebuie să facem selecţie de ofertă...30 de zile, achiziţie în n acte reglementată... 👍....apoi recepţie...apoi... hârtii....tone de hârtii.... şi justificări şi şedinţe şi comisii”, susţine Horea Timiş.

Şeful DSP Arad arată că, de frica unor instituţii de control, nimeni nu face nimic decât cu procedură.

„Pe lângă COVID, birocraţia contribuie şi ea la clasarea noastră pe primul loc la mortalitate în Europa” este concluzia acestuia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici