Verificări la Iaşi, după ce o statuie este lovită cu picioarele de către o femeie

Se fac verificări la Iaşi, după ce o statuie a fost lovită cu picioarele de către o femeie.

724 afișări
Imaginea articolului Verificări la Iaşi, după ce o statuie este lovită cu picioarele de către o femeie

Sursa foto: Facebook/Mihai Chirica

“Hidra” este, potrivit presei locale, opera sculptorului Costin Ioniţă şi simbolizează lipsa de umanitate a clasei politice româneşti.

Statuia a fost expusă în centrul Iaşului şi a stârnit numeroase controverse. Mulţi ieşeni susţin că statuia este „urâtă”, ba chiar „de groază”.

O femeie a fost filmată în timp ce dă cu piciorul în statuie. „Mai venim cu cineva, să dărâmăm, să tăiem, să facem ceva. Din gâtul lui ăsta ies nişte şerpi”, declară femeia.

O altă ieşeancă spune că nu a putut dormi noaptea pentru că s-a „cutremurat” când a văzut statuia pe internet.

„În urma imaginilor apărute în spaţiul public, privind o persoană care loveşte cu piciorul o statuie din Parcul Voievozilor din municipiul Iaşi, facem precizarea că poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Iaşi s-au sesizat din oficiu cu privire la această situaţie şi vor fi efectuate verificări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, a transmis IPJ Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici