Verificări la un spital din Ploieşti, unde un bărbat a căzut şi a murit

Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, a dispus verificări după ce un bărbat a murit pe stradă, lângă Spitalul Municipal “Schuler”, iar paznicul nu ar fi anunţat medicii.

258 afișări
Imaginea articolului Verificări la un spital din Ploieşti, unde un bărbat a căzut şi a murit

Verificări la un spital din Ploieşti, unde un bărbat a căzut şi a murit

Poliţiştii din Ploieşti au fost sesizaţi vineri că pe strada Ana Ipătescu se află o persoană inconştientă şi au constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 86 de ani, care a fost declarat decedat de către personalul medical sosit la faţa locului.

Din primele verificări ale poliţiştilor nu au rezultat indicii de săvârşire a vreunei infracţiuni.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova pentru necropsie.

Pimarul Andrei Volosevici a dispus de urgenţă cercetarea celor întâmplate în faţa Spitalului Municipal “Schuler” şi verificarea camerelor de filmat.

„În situaţia în care se dovedeşte că angajaţii spitalului menţionat nu au acţionat cu bună credinţă, vor fi aplicate sancţiuni disciplinare. Informaţiile pe care le-am primit în prima fază sunt contradictorii, de aceea am dispus aceste verificări. Indiferent de funcţie suntem în primul rând oameni şi, dacă se dovedeşte vinovăţia salariaţilor de la spital, vom merge chiar până la desfacerea contractului de muncă", a declarat primarul Andrei Volosevici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ploieşti,
spital,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici