Veste bună pentru „părinţii” blănoşilor - în toate magazinele Hornbach poţi intra cu animalul de companie (P)

Vestea că accesul blănoşilor în magazinele Hornbach, alături de stăpânii lor, nu mai este interzis, a fost primită cu mult entuziasm. Pentru orice proprietar de patruped, cumpărăturile pot fi o mare bătaie de cap atunci când animalul de companie trebuie lăsat în altă parte, de cele mai multe ori singur sau fără o supraveghere adecvată.

406 afișări
Imaginea articolului Veste bună pentru „părinţii” blănoşilor - în toate magazinele Hornbach poţi intra cu animalul de companie (P)

Sursă foto: freepik.com

Iată ce înseamnă această veste pentru tine şi animalul tău de companie

De cele mai multe ori, mersul la cumpărători împreună cu animalul de companie poate fi o provocare: sunt foarte puţine magazinele în care accesul acestora împreună cu stăpânii lor este permis. În acelaşi timp, lăsarea animalului nesupravegheat, în maşină, cât timp durează cumpărăturile, este stresantă: în special pe timp de vară, când disconfortul termic şi umiditatea sunt foarte greu de suportat şi pentru animale, iar închiderea lor în maşină înrăutăţeşte acest aspect. 

Ce înseamnă asta pentru tine? Faptul că îţi poţi lua blănosul la cumpărături înseamnă mai puţin stres: vei putea aloca tot timpul necesar efectuării cumpărăturilor, fără grabă şi fără presiunea gândului că animalul pe care l-ai lăsat închis în maşină sau pe trotuar, legat de un stâlp, ar putea fi în pericol. Pentru Hornbach, confortul clienţilor este un aspect extrem de important, aşa încât decizia a fost una naturală. 

Cele mai multe animale de companie sunt prietenoase şi adoră să primească atenţie de la străini, iar acolo unde lucrurile stau altfel, proprietarii ştiu să ţină animalul departe de spaţiile aglomerate. În plus, numărul iubitorilor de animale de companie este semnificativ mai mare decât al celor mai rezervaţi, alergici sau cărora le este, pur şi simplu, teamă. 

Patrupezii se vor bucura, fără îndoială, de faptul că pot petrece mai mult timp cu stăpânii lor, de atenţia altor persoane şi de porţia de mişcare suplimentară. Magazinele precum Hornbach sunt medii pline de stimuli noi pentru patrupezi, prin intermediul mirosurilor, sunetelor şi a bogăţiei de elemente vizuale. Mai mult decât atât, dacă motivul vizitei la magazin este achiziţionarea unui nou culcuş sau a unei noi jucării pentru animal, prezenţa patrupedului va facilita procesul, pentru că va fi uşor de identificat ce produs preferă şi de ce. 

Această facilitate ar trebui tratată, însă, cu grijă şi seriozitate. Există persoane care nu vor să fie în preajma animalelor şi este important ca alegerea acestora să fie tratată cu respect. În plus, chiar dacă un magazin permite accesul câinilor împreună cu stăpânii lor, regulile de comportament şi igienă sunt esenţiale. Câinele trebuie să fie pregătit pentru un astfel de context, astfel încât experienţa să fie una plăcută pentru toţi cei implicaţi. 

În concluzie, accesul patrupezilor în magazinele Hornbach este un prim pas spre îmbunătăţirea interacţiunilor sociale şi ar putea veni inclusiv în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi, care au animale de asistenţă şi încă se mai lovesc, uneori, de refuzul accesului în anumite locuri sau la anumite servicii, deşi câinii respectivi au fost special instruiţi pentru a oferi un astfel de suport. 

Iniţiativele de acest fel ar putea fi o sursă de inspiraţie şi pentru alte businessuri, motiv pentru care ar trebui încurajate şi promovate. 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici