Veşti bune. S-au reluat cursele aeriene de pe Aeroportul Cluj spre Birmingham

  • Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca a anunţat că de joi au fost reluate cursele regulate spre Birmingham.
  • Se va relua curând şi destinaţia Liverpool.
145 afișări
Imaginea articolului Veşti bune. S-au reluat cursele aeriene de pe Aeroportul Cluj spre Birmingham

Compania aeriană Wizz Air reia zborurile regulate spre Birmingham, începând de joi, 5 august 2021, cu două frecvenţe săptămânale, în zilele de joi şi duminică. 

În prezent, de pe Aeroportul Internaţional Cluj, Wizz Air asigură conexiunea cu Marea Britanie, prin zborurile regulate către Birmingham, Doncaster Sheffield, cu 2 frecvenţe săptămânale, în zilele de luni şi vineri, şi Londra Luton, cu 7 frecvenţe săptămânale, în fiecare zi a săptămânii.

Până la sfârşitul anului, operatorul aerian mai are programată spre reluare şi destinaţia Liverpool, din data de 5 octombrie 2021.

Reamintim şi faptul că, începând cu data de 2 august 2021, au fost modificate condiţiile de călătorie spre Marea Britanie. Astfel, persoanele vaccinate vor fi scutite de obligaţia autoizolării după sosirea pe teritoriul britanic, însă râmâne obligatoriu testul care trebuie efectuat înaintea călătoriei şi de asemenea testul PCR necesar a fi efectuat a doua zi după sosirea pe teritoriul britanic. Marea Britanie se apropie de aşa numita <imunitate colectivă>- 75% din populaţie vaccinată cu cel puţin 1 doză din vaccinurile de la BioNTech/Pfizer şi Oxford/AstraZeneca şi 60% din populaţie vaccinată cu ambele doze – potrivit căreia, în condiţiile mai sus menţionate, este în curs de atingere un număr suficient de indivizi protejaţi împotriva unei anumite infecţii, iar acest fapt acţionează ca barieră pentru a împiedica virusul să se răspândească”, au mai anunţat reprezentanţii Aeroportului Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici