Vicepreşedintele PSD Dolj Maria Schutz a ieşit plângând din sediul DNA, după audieri

Vicepreşedintele PSD Dolj, Maria Schutz, a părăsit plângând, joi după-amiază, sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde timp de mai bine de o oră a dat declaraţii în calitate de martor în dosarul senatorului Cătălin Voicu.

129 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele PSD Dolj Maria Schutz a ieşit plângând din sediul DNA, după audieri

Vicepreşedintele PSD Dolj Maria Schutz a ieşit plângând din sediul DNA, după audieri (Imagine: Razvan_Chirita/Mediafax Foto)

Întrebată dacă îl cunoştea sau dacă avea vreo relaţie de prietenie cu senatorul Voicu, aceasta a răspuns negativ.

De asemenea, Schutz a negat că Voicu ar fi intervenit vreodată la vreo instanţă în dosarul în care ea este judecată pentru corupţie.

Tot în calitate de martor, la DNA a mai fost audiat joi şi directorul Regiei Autonome Judeţene de Apă (RAJA) Constanţa, Felix Stroe.

Senatorul Voicu ar fi intervenit în dosarul vicepreşedintelui PSD Dolj, Maria Schutz, trimisă în judecată tot de DNA, la Tribunalul Bihor. Schutz a fost trimisă în judecată în ianuarie 2008 de către DNA pentru înşelăciune şi bancrută frauduloasă, care au dus la falimentarea Serelor Codlea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici