Viceprimarul Bădulescu, despre blocajul din Capitală: Problemele vor fi soluţionate punctual, nu avem o reţetă. Nu am ce comandament să fac

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a declarat, pentru MEDIAFAX, întrebat de măsurile luate de administraţie în contextul blocajului din Capitală, că momentan nu are ce comandament de urgenţă să facă, problemele urmând a fi soluţionate punctual, neexistând "o reţetă".

1137 afișări
Imaginea articolului Viceprimarul Bădulescu, despre blocajul din Capitală: Problemele vor fi soluţionate punctual, nu avem o reţetă. Nu am ce comandament să fac

Viceprimarul Bădulescu, despre blocajul din Capitală: Problemele vor fi soluţionate punctual, nu avem o reţetă. Nu am ce comandament să fac

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că primăria intervine punctual la fiecare caz în care un copac se rupe din cauza gheţii şi că instituţia pe care o reprezintă „nu are o reţetă pentru această problemă”.

Întrebat ce măsuri preventive se pot lua pentru limitarea efectelor, Bădulescu s-a considerat „luat la mişto” de către reporterul MEDIAFAX.

„Intervenim punctual pe fiecare situaţie în parte la acest moment. Nu am ce comandament să fac deocamdată. M-aţi sunat să vă spun ce facem acum. Deocamdată intervenim pe fiecare situaţie în parte. Nu avem o reţetă la momentul acesta pentru situaţia asta”, a precizat Bădulescu.

Întrebat dacă se poate interveni preventiv, în sensul în care anumiţi copaci sau crengi care prezintă un risc mare de rupere să fie tăiaţi înainte să se prăbuşească, Bădulescu a replicat: „Aţi sunat să mă luaţi la mişto?”.

La ora transmiterii ştirii, la dispeceratul ISU B-IF sunt înregistrate peste 450 de solicitări, care sunt preluate în regim de urgenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici