BREAKING NEWS  Victor Piţurcă, reţinut de DNA într-un dosar ce vizează achiziţii derulate în perioada pandemiei

  • Fostul selecţioner Victor Piţurcă a fost reţinut luni de DNA, într-un dosar al achiziţionării de măşti pentru Ministerul Apărării Naţionale (MApN).
  • Piţurcă are o condamnare cu suspendare în Dosarul Valiza, primită în urmă cu un deceniu.
  • Dacă va fi găsit vinovat şi va încasa o nouă condamnare, Piţurcă va fi încarcerat, indiferent de cuantumul pedepsei.
2167 afișări
Imaginea articolului Victor Piţurcă, reţinut de DNA într-un dosar ce vizează achiziţii derulate în perioada pandemiei

Victor Piţurcă, reţinut de DNA într-un dosar ce vizează achiziţii derulate în perioada pandemiei

Victor Piţurcă (66 de ani) este prezent în aceste momente la sediul DNA, unde este audiat. În discuţie ar fi un contract încheiat de MApN cu firma Helios Dentserv, care a presupus distribuirea a 100.000 de măşti FFP3 în unităţile sanitare ale Ministerului, au revenit firmei PAV Green Energy, al cărei unic asociat este Alexandru Victor Piţurcă (38 de ani), fost fotbalist şi fiul antrenorului Victor Piţurcă.

În acelaşi timp cu Piţurcă a fost reţinut şi şeful Romarm, Gabriel Ţuţu. Ambii urmează să fie prezentaţi instanşei cu propunere de arestare preventivă.

Piţurcă senior, fără contract de mai multă vreme, era influent în cadrul Clubului Sportiv Steaua, clubul Armatei, unde l-a promovat antrenor pe un fost elev de-ai săi, Daniel Opriţa.

Problemele sale cu legea încep înainte de Revoluţie

Fostul selecţioner Victor Piţurcă a fost reţinut luni de DNA, într-un dosar al achiziţionării de măşti pentru Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, este vorba despre un dosar al achiziţionării de măşti, în pandemie, pentru Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

În prealabil, Victor Piţurcă s-a aflat la sediul DNA, unde a fost audiat. Reprezentanţii DNA au precizat pentru MEDIAFAX că vor emite un comunicat de presă pe acest subiect.

În trecut, Piţurcă a fost condamnat în Dosarul Valiza, după ce a fost prins că a minţit pentru Gigi Becali. În 2013, el a luat un an cu suspendare în acest dosar.

Mare pasionat de poker, fostul tehnician a avut probleme cu legea şi în perioada comunismului, pe când era fotbalist la FC Olt, cu jocurile de noroc (în special barbut).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dna,
piturca

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici