Videanu: În educaţie, în mediul rural, se poate trăi cu 1.500 lei

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a declarat vineri că în mediul rural, în învăţământ, se poate trăi cu un venit mediu de 1.500 lei şi i-a invitat pe cei care stau în studiourile Antena 3 şi Realitatea TV să renunţe la "aberaţii" şi să meargă în teritoriu.

12 afișări
Imaginea articolului Videanu: În educaţie, în mediul rural, se poate trăi cu 1.500 lei

Videanu: În educaţie, în mediul rural, se poate trăi cu 1.500 lei

"În educaţie, în mediul rural, se poate trăi cu 1.500 lei, ca plafon maxim. Îi invit pe cei din studiourile Realitatea TV şi Antena 3 să meargă în teritoriu, să renunţe la aberaţii", a spus Videanu, în cadrul unei vizite la Complexul energetic Rovinari.

Joi, prezent la un seminar pe teme energetice, întrebat dacă în această iarnă ar putea trăi cu un salariu de 1.500 lei şi fără subvenţii la căldură, Videanu a răspuns: "n-aş putea să vă spun cum m-aş descurca".

Anterior, într-un interviu acordat unui portal media, Videanu a declarat că, dacă ar avea un salariu de 15 milioane lei vechi, cu soţia şomeră şi un copil la facultate, ar gestiona banii bine şi şi-ar mai lua un job pentru completarea veniturilor.

Întrebat din nou vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Jiu, dacă s-ar descurca având un salariu de 1.500 lei, cu soţia şomeră şi un copil la facultate, Videanu a spus că şi-ar suma rolul de susţinător al familiei, amintind şi că în familia primitivă bărbatul asigura resursele şi procura hrană, iar femeia prepara mâncarea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici