VIDEO: Accident cumplit în Cluj-Napoca. Un tânăr a murit, iar vinovatul a fugit de la faţa locului

Un tânăr de 22 de ani a murit într-un accident produs duminică seara pe o stradă din Cluj-Napoca, în care au fost implicate două maşini. Şoferul care ar fi produs accidentul a fugit de la faţa locului, fiind prins de poliţişti, care au stabilit că era băut.

10869 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Accident cumplit în Cluj-Napoca. Un tânăr a murit, iar vinovatul a fugit de la faţa locului

FOTO: Accident de maşină cumplit în Cluj-Napoca. Un tânăr a murit, vinovatul e căutat de Poliţie

Potrivit IPJ Cluj, un tânăr de 21 de ani, aflat la volanul unei maşini, a pătruns pe contrasens pe o stradă din centrul oraşului şi a intrat într-un autoturism care venea din sens opus.

Imediat după impact, şoferul care ar fi provocat accidentul, împreună.cu un pasager din maşina acestuia, au fugit de la faţa locului şi au fost găsiţi de poliţişti la câteva străzi distanţă. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje SMURD şi ale SAJ Cluj, dar şi o autospecială cu modul de descarcerare.

Două persoane, un tânăr de 22 de ani şi o femeie de circa 40 de ani, au fost găsite încarcerate de pompieri.

Tânărul era în stare de inconştienţă şi a fost resuscitat iniţial de un medic care se afla în trecere. Manevrele au fost continuate mai bine de o oră de către medicii SMURD şi SAJ, însă fără succes. Tânărul era pasager în maşina care circula regulamentar.

Femeia a fost preluată de un echipaj medical şi dusă la spital. De asemenea, un bărbat de circa 40 de ani a fost consultat de un echipaj SAJ şi a fost dus la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici