VIDEO | Accident pe Autostrada Soarelui. Un şofer a lovit trei persoane la intrarea într-o benzinărie

Un accident a avut loc joi pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 49, pe sensul de mers spre Constanţa. Trei persoane, dintre care un minor, au fost rănite de un şofer care ar fi intrat cu viteză în pacarea unei benzinării, potrivit ISU Călăraşi.

1891 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Accident pe Autostrada Soarelui. Un şofer a lovit trei persoane la intrarea într-o benzinărie

VIDEO | Accident pe Autostrada Soarelui. Un şofer a lovit trei persoane la intrarea într-o benzinărie

Accidentul a avut loc la intrarea în parcarea unei benzinării, un şofer lovind trei persoane care se aflau în zonă, cauza fiind, din primele date, viteza cu care conducea bărbatul.

La momentul accidentului, cele trei persoane, doi adulţi şi un copil, se aflau în exteriorul maşinii personale, în parcarea benzinăriei, fiind acroşaţi de un autoturism.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Lehliu Gară, iar femeia la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti, au precizat reprezentanţii ISU Călăraşi. Minorului i-au fost acordate îngrijiri la faţa locului, nefiind necesară internarea, au declarat sursele citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici