Video Accident grav pe Splaiul Independenţei din Bucureşti, în care a fost implicat şi un taxi. Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite | FOTO

Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite în urma unui accident care a avut loc joi dimineaţa, pe Splaiul Independenţei, în zona Sema Parc. Circulaţia este restricţionată, anunţă Brigada de Poliţie Rutieră.

30316 afișări

În accident au fost implicate două maşini, una dintre ele fiind un taxi.

Şoferul taxiului, un bărbat de 66 de ani, şi conducătorul celui de al doilea autoturism implicat, un bărbat în vârstă de 53 de ani, au murit, anunţă ISU.

Alţi doi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 40 şoi 50 de ani, au fost transportaţi la Spitalul Universitar.

Accidentul a avut la capătul de linie RATB 601, în staţie fiind două autobuze garate, făra pasageri, iar acestea au fost acroşate uşor. 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici