Video Un tânăr care săpa o canalizare, prins sub un mal de pământ în Prahova

Un tânăr de 22 de ani, care săpa joi dimineaţa o canalizare în localitatea Bucov, din judeţul Prahova, a fost surprins sub un mal de pământ, pompierii fiind nevoiţi să pună parapeţi de protecţie pentru a-l scoate în viaţă pe muncitor.

589 afișări

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Adrian Radu, a declarat joi dimineaţa că pompierii au fost solicitaţi să intervină în cazul unei persoane surprinse de un mal de pamant în Bucov, iar pentru a-l scoate au fost puşi parapeţi de protecţie, muncitorul fiind îngropat până la nivelul umerilor.

"Muncitorul a fost surprins la o adâncime de aproximativ un metru. Este conştient, se comunica cu el. Este suspect de fracturi", a declarat Radu.

Poliţiştii din Prahova au deschis un dosar penal în acest caz şi au anunţat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă, evenimentul fiind încadrat drept accident de muncă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici