VIDEO Aproximativ 20 de persoane, audiate după incendiul din Bamboo. Patronul clubului, citat la audieri

Aproximativ 20 de persoane au fost audiate de poliţişti şi procurori, sâmbătă, după incendiul din Bamboo, urmând să fie audiat şi Joshua Castellano, patronul clubului, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

2396 afișări
Imaginea articolului VIDEO Aproximativ 20 de persoane, audiate după incendiul din Bamboo. Patronul clubului, citat la audieri

VIDEO Aproximativ 20 de persoane, audiate după incendiul din Bamboo. Patronul clubului, citat la audieri

Persoanele audiate sunt angajaţi ai clubului şi clienţi, unii dintre ei străini. Potrivit declaraţiilor pe care le-au dat anchetatorilor, în club ar fi fost aproximativ 500 de persoane în momentul izbucnirii incendiului, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare. Urmează ca în cadrul anchetei să se stabilească cu exactitate numărul persoanelor prezente în local.

Potrivit surselor citate, Joshua Castellano ar fi fost contactat de anchetatori însă nu a fost de găsit. Astfel, patronului clubului i-ar fi fost trimisă o citaţie, urmând ca în cazul în care nu se prezintă să fie citat cu mandat de aducere. De asemenea, va fi audiat şi administratorul clubului, care, sâmbătă dimineaţa, a ajuns la audieri la poliţie însă s-a simţit rău, fiind transportat la spital, au precizat aceleaşi surse.

În cadrul anchetei, procurorii au solicitat documente privind clubul de la mai multe instituţii abilitate, precum Primăria Sectorului 2, Inspectoratul de Stat în Construcţii şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Până în prezent nu au fost semnalate cazuri de dispariţie ale persoanelor care au mers sâmbătă seara în club, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare. Chiar şi în aceste condiţii, pompierii nu pot exclude posibilitatea existenţei uneor decese, având în vedere că incendiul nu a fost lichidat complet.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici