VIDEO Coşmarul Long-COVID, povestit de o adolescentă din Galaţi: "Cred ca am avut peste 80 de simptome"

O adolescentă din Galaţi a povestit coşmarul trăit după ce s-a vindecat de COVID. Fata are probleme mari de sănătate specifice sindromului Long COVID, iar specialiştii atrag atenţia că se poate întâmpla oricui.

10890 afișări
Imaginea articolului VIDEO Coşmarul Long-COVID, povestit de o adolescentă din Galaţi: "Cred ca am avut peste 80 de simptome"

VIDEO Coşmarul Long-COVID, povestit de o adolescentă din Galaţi: "Cred ca am avut peste 80 de simptome"

Adolescenta a realizat o filmare în care a povestit ce a păţit după ce s-a vindecat de COVID 19. Ea vorbeşte despre probleme de respiraţie, presiune în piept, palpitaţii, amorţeli ale membrelor, oboseală, lipsa poftei de mâncare, vedere afectată, inflamaţie la cap şi dureri de burtă.

„Simptomele sunt groaznice, nu am mai putut să-mi desfăşor activităţie fizice, cred ca am avut peste 80 de simptome, peste tot”, a relatat tânăra.

Fata a mai spus că anterior COVID nu a avut probleme de sănătate şi că a făcut sport. Se poate întâmpla oricui, trag un semnal de alarmă specialiştii.

„Să ne între bine în cap: în locul acestei tinere poate fi oricând copilul oricăruia dintre noi! Imaginează-ţi copilul în locul ei şi apoi te întreabă ce ai face să îţi păzeşti puiul de o asemenea boală care i-a răpit ani de zile din viaţă. Băiatul meu cel mare are 17 ani. Mi se face negru în faţă ochilor doar când încerc să îmi imaginez”, a scris cercetătorul Octavian Jurma, pe Facebook.

Numeroşi oameni au avut simptome asemănătoare după ce s-au vindecat de COVID, potrivit studiilor realizate de specialişti din întreaga lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici