VIDEO| Elevii de la o şcoală din Craiova stau îmbrăcaţi la ore din cauza frigului. Director: "Dumnezeu ne iubeşte"

Elevii Şcolii Generale „Nicolae Bălcescu” din Craiova stau de două zile îmbrăcaţi cu gecile, pentru că nu se mai dă căldură din cauza unei avarii. Directorul şcolii spune că „Dumnezeu îi iubeşte pe dascăli”, iar „soarele şi căldura de afară ajută”.

884 afișări
Imaginea articolului VIDEO| Elevii de la o şcoală din Craiova stau îmbrăcaţi la ore din cauza frigului. Director: "Dumnezeu ne iubeşte"

Situaţie critică la o şcoală, în prag de iarnă. Elevii stau îmbrăcaţi cu geci, din cauza frigului. Director: „Dumnezeu ne iubeşte”

Elevii unei şcoli şi locatarii mai multor blocuri din Craiova au rămas fără căldură şi apă caldă din cauza unor avarii.

În schimb, unele străzi din oraş s-au transformat în adevărate „piscine”, marţi, după ce s-a spart şi o conductă de apă rece.

Potrivit unor angajaţi ai societăţii care furnizează agent termic în Craiova, avariile s-au produs din cauza ţevilor vechi.

„Ţevile sunt vechi, a intervenit o avarie pe reţeau blocurilor, am intervenit şi s-au schimbat conductele şi se va livra căldură. Problema a fost rezolvată, a mai rămas cu apa caldă”, a declarat Ovidiu Ghelvit, şeful de sector al furnizorului de căldură.

Părinţii s-au plâns că la Şcoala Generală „Nicolae Bălcescu”, copiii au stat luni şi marţi cu gecile pe ei în timpul orelor.

Conducerea şcolii se consolează cu gândul că nu doar şcoala e în situaţia asta şi mizează pe căldura divină.

„Căldură nu este de ieri, de când s-a defectat conducta de apă termică (...) Sunt şi blocuri, nu numai şcoala. Sunt şi blocuri destul de multe din cartier care nu au agent termc de ieri de dimineaţă. (…) aşa cum vedeţi. Dumnezeu ne iubeşte pe noi, dascălii, fapt pentru care se vede că este soare şi căldura de afară ne ajută, temperaturile sunt ok şi acceptabile”, a declarat Ionuţ Vădeanu, director adjunct al Şcolii „Nicolae Bălcescu” din Craiova.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Craiova, avariile vor fi remediate până marţi seara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici